Grafsteen kei met glas

De kei wordt bijgestaan door een glasplaat, op deze glasplaat is een persoonlijke afbeelding verwerkt in combinatie met het opschrift. Het voordeel van een kei als grafsteen is dat elk exemplaar uniek is en zijn eigen kleurtonen en vormen bevat. De nat... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23960
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Zwerfkeien
Graftype Enkel
Materiaal Glas

Productomschrijving

De kei wordt bijgestaan door een glasplaat, op deze glasplaat is een persoonlijke afbeelding verwerkt in combinatie met het opschrift. Het voordeel van een kei als grafsteen is dat elk exemplaar uniek is en zijn eigen kleurtonen en vormen bevat.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.