Glazen grafzerken

Glazen grafzerken foto 1
De subtiele golvende glazen vorm doet veel mensen denken aan de zee. Ook de zijkanten van de grafzerk zijn van glas gemaakt waardoor het een rustig en transparant geheel is geworden. Onze glazen grafzerken worden gemaakt van gehard glas zodat de kans o... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1283
Bewerking Gebogen
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Glas, Grafzerken
Graftype Enkel, Grafzerken
Materiaal Glas

Productomschrijving

De subtiele golvende glazen vorm doet veel mensen denken aan de zee. Ook de zijkanten van de grafzerk zijn van glas gemaakt waardoor het een rustig en transparant geheel is geworden. Onze glazen grafzerken worden gemaakt van gehard glas zodat de kans op breuk minimaal is.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.