Glas urnmonument

Glas urnmonument foto 1
Dit urnmonument heeft een rustig natuurlijk karakter. Het glas volgt de contouren van de afgebeelde vogel. De zorgvuldig gekozen keien zijn op natuurlijke wijze bij het urnmonument geplaatst. Na verloop van tijd zal het sedum de volledige bodem bedekke... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19192
Catalogus Urnengraven
Collectie Natuurlijk, Zwerfkeien
Dieren Vogel
Graftype Enkel, Kort graf
Materiaal Glas

Productomschrijving

Dit urnmonument heeft een rustig natuurlijk karakter. Het glas volgt de contouren van de afgebeelde vogel. De zorgvuldig gekozen keien zijn op natuurlijke wijze bij het urnmonument geplaatst. Na verloop van tijd zal het sedum de volledige bodem bedekken. Het glas is schuin voor de ruwe kei geplaatst wat resulteert in een spannende compositie.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.