Glas urnmonument

Glas urnmonument foto 1
Dit urnmonument heeft een rustig natuurlijk karakter. Het glas volgt de contouren van de afgebeelde vogel. De zorgvuldig gekozen keien zijn op natuurlijke wijze bij het urnmonument geplaatst. Na verloop van tijd zal het sedum de volledige bodem bedekke... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19192
Collectie Glas, Kort graf, Natuurlijk, Natuursteen, Zwerfkeien
Dieren Vogel
Graftype Enkel, Kort graf, Natuurlijk
Materiaal Glas, Natuursteen, Zwerfkeien
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Dit urnmonument heeft een rustig natuurlijk karakter. Het glas volgt de contouren van de afgebeelde vogel. De zorgvuldig gekozen keien zijn op natuurlijke wijze bij het urnmonument geplaatst. Na verloop van tijd zal het sedum de volledige bodem bedekken. Het glas is schuin voor de ruwe kei geplaatst wat resulteert in een spannende compositie.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.