Gedenkteken met zeilboot op rivier

Een rivier die reikt tot aan de horizon is een fraai gezicht. Het is ook een heel passend beeld om in een gedenkteken te verwerken. In dit moderne grafmonument is op een heel moderne en kunstzinnige manier een meanderende rivier uitgeslepen in de strak... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35271
Bewerking Gezoet
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Kleur Grijs, Lichtblauw
Maritiem Boot
Materiaal Brons, Glas
Natuurlijk Rivier
Productsoort Glazen foto
Symboliek Boot
Voertuigen Boot, Zeilboot

Productomschrijving

Een rivier die reikt tot aan de horizon is een fraai gezicht. Het is ook een heel passend beeld om in een gedenkteken te verwerken. In dit moderne grafmonument is op een heel moderne en kunstzinnige manier een meanderende rivier uitgeslepen in de strakke dekplaat. Omdat het oppervlak van de dekplaat glad, maar toch mat is afgewerkt krijgt deze zijn moderne uitstraling. Op de plek waar de rivier is gemaakt is het oppervlak iets ruwer, waardoor de kleur iets lichter is. Op driekwart van de rivier vaart een eenzame abstract gevormde zeilboot die naar de horizon vaart. De schaduw van de boot komt het beste tot zijn recht aan het einde van de middag of in de avond, wanneer de zon laag hangt. De smalle niet-transparante glasplaat is voorzien van een zachte blauwe kleur, waarop vervolgens de opschriften zijn gemaakt een de persoonlijke foto.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.