Gedenkteken glas

Gedenkteken glas foto 1
Gezandstraalde tekst op glas zal nooit meer vervagen. Het gedenkteken is prachtig in zijn eenvoud. De golvende vorm in het glas geeft een natuurlijke tint mee aan het gedenkteken.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt i... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19060
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Glas, Kort graf, Natuursteen
Graftype Enkel, Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Gezandstraalde tekst op glas zal nooit meer vervagen. Het gedenkteken is prachtig in zijn eenvoud. De golvende vorm in het glas geeft een natuurlijke tint mee aan het gedenkteken.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.