Gedenksteen met glas

Gedenksteen met glas foto 1
Het ornament van glas is in de gedenksteen geplaatst. Het natuursteen achter het glas is verwijderd waardoor de lichtval zorgt voor prachtige kleuren. De gedenksteen heeft afgeronde vormen welke er voor zorgen dat het geheel een zachte uitstraling krij... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16667
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Jong en eigentijds, Modern, Natuursteen
Graftype Enkel
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Het ornament van glas is in de gedenksteen geplaatst. Het natuursteen achter het glas is verwijderd waardoor de lichtval zorgt voor prachtige kleuren. De gedenksteen heeft afgeronde vormen welke er voor zorgen dat het geheel een zachte uitstraling krijgt. Voor een extra persoonlijke tint is de naam in eigen handschrift in de gedenksteen gestraald.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.