Fris en eigentijds gedenkteken met rvs en glas

Met de glanzend zwarte dekplaat als basis met daar op de lichte kleuren van het glas en rvs als contrast heeft dit gedenkteken een frisse en eigentijdse uitstraling. De dekplaat op het liggende deel is gepolijst, zodat de diepe glans jarenlang mooi bli... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35388
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Dieren Vlinder
Glas Floatglas kleur diapositief
Graftype Enkel
Kleur Lichtblauw, Zwart
Materiaal Glas
Productsoort Lantaarn

Productomschrijving

Met de glanzend zwarte dekplaat als basis met daar op de lichte kleuren van het glas en rvs als contrast heeft dit gedenkteken een frisse en eigentijdse uitstraling. De dekplaat op het liggende deel is gepolijst, zodat de diepe glans jarenlang mooi blijft. Slechts een kleine bloemsparing doorbreekt de zwarte steen en biedt ruimte aan beplanting. Juist dankzij deze solide basis komt het staande deel goed tot zijn recht. Er is gekozen voor een glazen letterplaat die aan de achterzijde ondoorzichtig lichtblauw is gemaakt. De teksten zijn daarbij weer helder uitgespaard zodat door de letters heen de achtergrond zichtbaar is. Op de glasplaat zijn ook twee glazen vlinders bevestigd en sierlijke band van rvs met daarop ruimte voor de naam. Een fraai detail is dat de rvs band als het ware lijkt te zweven.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.