Abstracte boot als urnengraf grafsteen

Het zeil van de boot is uit glas vervaardigd. Het voetstuk van de urnengraf grafsteen is van blauw natuursteen gemaakt, op abstracte wijze is daarmee het water onder de boot vormgegeven.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het m... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1289
Collectie Glas, Met bijzondere betekenis, Modern
Graftype Enkel
Materiaal Glas
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Het zeil van de boot is uit glas vervaardigd. Het voetstuk van de urnengraf grafsteen is van blauw natuursteen gemaakt, op abstracte wijze is daarmee het water onder de boot vormgegeven.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.